Crostini met Prosciutto

Voor 6 stuks

Ingrediënten:
1 vers stokbrood
4 verse vijgen
4 plakken Prosciutto
50 gram rucola sla
Walnoten
Parmezaanse kaas
Olijfolie
Peper
Zout
(biologische) Vijgen Mosterd van TON

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd het stokbrood over de lengte open.
Besprenkel de opengesneden zijde met wat olijfolie.

Leg het brood 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Snijd de vijgen in partjes.
Rasp wat Parmezaanse kaas.

Smeer het gebakken brood in met Vijgen Mosterd, over de hele lengte.
Leg daarop de plakjes Prosciutto, met daar bovenop de partjes vijgen en rucola.

Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en wat stukjes walnoot.
Voeg naar smaak peper & zout toe.

(biologische) CROSTINI MET PROSCIUTTO