Tonijnburger met Wakame
Voor 4 personen
Ingrediënten voor de burger:
600 gram verse tonijn
200 gram wakame (zeewier)
4 gele tomaten
4 groene tomaten
4 sesam- of meergranenburgerbroodjes
Biologische Mosterd Dille Dressing van TON
Ingrediënten voor de salade:
1 komkommer
Taugé
4 radijsjes
Drakenfruit (pitaja)
Sesamzaadjes
Snij de tonijn in 8 plakken.
Rooster de sneden rode tonijn even aan elke kant. Zorg ervoor dat ze niet te gaar worden.
Snij de tomaten in dunne schijfjes.
Verwarm de burgerbroodjes 1 tot 2 minuten in de oven.
Smeer de binnenkant van elk broodje in met de Mosterd Dille Dressing.
Beleg de burgers in laagjes: brood, saus, tomaat, wakame, tonijn, tomaat, wakame, tonijn, saus, brood.
Voor de salade:
Snij de groenten en het drakenfruit en breng op smaak met peper, zout en sesamzaadjes. Werk af met een lepel Mosterd Dille Saus.