Borrelhapjes met Aardappel

Voor 3x 6 hapjes

Ingrediënten:
3 grote aardappelen
1 teentje knoflook
Hüttenkäse / Cottage cheese
100 gram pancetta
100 gram broccoliroosjes
50 gram geraspte kaas
2 walnoten
Snufje nootmuskaat
Peper
Zout
Hollandse Majoneis van TON

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Kook de aardappelen 20 minuten in water met zout.
Hak de ongekookte broccoliroosjes fijn en snijd de pancetta in kleine stukjes.
Pers de knoflook.

Meng de hüttenkäse (of cottage cheese) met de broccoli, pancetta, geraspte kaas, peper & zout, en nootmuskaat.

Halveer de gekookte aardappelen, hol ze een klein beetje uit met een theelepel en vul ze met het mengsel.

Leg ze 5 minuten in de voorverwarmde oven, zodat het mengsel licht bruint.
Garneer met een stukje walnoot.

Serveer met een bakje Hollandse Majoneis.

HOLLANDSE MAJONEIS