Crostini met Stilton

Voor 4 stuks

Ingrediënten:
1 Ciabatta (of 2 Ciabattina’s)
100 gram Stilton kaas
1 courgette
Granaatappelpitjes
Peper
Zout
(biologische) Vijgen Mosterd van TON

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snijd de courgette in plakjes en bak deze kort in een pan met een scheutje olijfolie.

Brokkel de Stilton in kleine stukjes.
Snijd de Ciabatta over de lengte doormidden.

Smeer deze in met Vijgen Mosterd.
Leg daarop de plakjes courgette.
Doe de stukjes Stilton daar overheen.
Voeg peper & zout toe.

Plaats de belegde broden 5 tot 8 minuten in de voorverwarmde oven.

Bestrooi deze voor het serveren met frisse granaatappelpitjes.

Tip: je kunt de Stilton desgewenst vervangen door Gorgonzola of een andere blauwe kaas

(biologische) CROSTINI MET STILTON