Gambasalade met Zuiderse Groenten

Voor 4 personen

Ingrediënten:
16 gamba’s
2 tomaten
1 aubergine
1 courgette
1 venkel
1 groene paprika
1 gele paprika
Peper
Zout
1 tl kerriepoeder
1 takje tijm
2 el olijfolie
1 fles (of pot) Honing Mosterd Saus van TON

Was en snij de groenten. Leg ze in een schaal met 1 el olijfolie, peper en zout. Rooster ze in de oven: 15 minuten op 200º.

Verwijder de schaal van de gamba’s van kop tot staart en bestrooi ze met kerrie.

Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de gamba’s 2 minuten aan elke kant.

Giet aan het einde van de baktijd twee eetlepels Honing Mosterd Saus in de pan om de gamba’s een laagje te geven.

Schik de groenten in een kom en werk af met de gamba’s. Versier met de tijm.

Serveer met de Honing Mosterd Saus los op tafel.

Tip: serveer voor een volledige maaltijd met volkorentarwe of jasmijnrijst.

HONING MOSTERD SAUS