Crostini met Stilton

Voor 4 personen

Ingrediënten:
1 courgette
4 vleestomaten
300 gram (Hollandse) garnalen
500 gram baby spinazieblaadjes
1 citroen
Verse koriander
Basilicum
Peper
Zout
Citroen Mayonaise van TON

Pers het sap van ½ citroen uit en snijd de andere helft in dunne partjes.

Meng het uitgeperste citroensap met de garnalen, wat fijngehakte koriander, peper & zout, en 6 eetlepels Citroen Mayonaise.
Zet dit in de koelkast.

Snijd de bovenkant van de tomaten en bewaar deze.
Hol de tomaat voorzichtig uit met een lepeltje.

Vul de tomaat met het mengsel van garnalen, kruiden en mayonaise.

Leg op ieder bord wat spinazieblaadjes.
Leg de gevulde tomaat daar bovenop en dek deze af met losse bovenkant van de tomaat.

Decoreer het bord met blaadjes basilicum en de partjes citroen.
En serveer desgewenst met nog wat extra Citroen Mayonaise.

GEVULDE TOMAAT MET GARNAAL