Lamskoteletten met cherrytomaatjes

Voor 4 personen

Ingrediënten:
8 -10 lamskoteletten
Tijm
Gele en rode cherrytomaatjes
½ takje rozemarijn
2 citroenen
2 tenen knoflook
Peper
Zout
Olijfolie
20 gram biologische Fijne Mosterd van TON

Pel twee tenen knoflook. Plet de tenen met het lemmet van een mes.

Rits de blaadjes van de tijm en de rozemarijn en hak die fijn.

Meng alles met het sap van 2 citroenen en 8 el olijfolie. Laat de lamskoteletten hierin 1 uur marineren.

Laat de lamskoteletten uitlekken en leg ze op een rooster.

Breng op smaak met de mosterd en bak ze 8 minuten (op gematigde temperatuur). Keer ze halverwege de baktijd om.

Snij de cherrytomaatjes doormidden en breng ze op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie.

Serveer de lamskoteletten met de salade van cherrytomaatjes.

Tip: heel lekker met verse (groenten) frieten.

BIOLOGISCHE FIJNE MOSTERD