Omeletbrood met Runderreepjes
Voor 4 personen
Ingrediënten:
400 gram runderreepjes
8 eieren
2 dl room
1 krop gele of rode krulsla
2 tomaten
8 zongedroogde tomaatjes
Olijfolie
Peper
Zout
100 gram (biologische) Truffel Mayonaise van TON
Bereiding van de omelet:
Breek 2 eieren in een kom en kruid met peper en zout. Giet ¼ van de room erbij en klop stevig op. Giet dit mengsel in een pan en bak tot de omelet mooi kleurt. Bak daarna af in de oven zodat de omelet goed houdt en krokant wordt. Herhaal dit 4 keer.
Bak de rundvleesreepjes in een pan met een scheut olijfolie, kruid met peper en zout en zet apart.
Maak de sla schoon en breng op smaak met de truffel mayonaise.
Gebruik de omelet als brood:
Beleg deze met de sla, de fijne runderreepjes, stukjes verse tomaat en de zongedroogde tomaten.